Hola de nou…

Després de molts mesos… el segon intent!
La idea del blog era poder fer entrades regularment però ja veieu… un fracàs!! Feina per aquí, nens per allà… sempre hi ha coses per fer i poc temps.

Avui us vull ensenyar una de les primeres labors que vaig fer: El meu ESTOIG per l’escola, que per cert,  el vaig cosir amb la meva primera màquina: la “taca- taca” (nom que un dia vam posar amb les noies defilsicolors en honor al soroll que feia).
Gràcies als reis d’Orient la “taca-taca” va durar poc i la vaig jubilar!!!

DSC_0001ret

DSC_0003ret

DSC_0004ret

Un estoig de música, no és estrany en mi, oi?? :))

Doncs… si alguna hora el veieu… el vaig perdre o me’l van pendre !!

Fins aviat!! (Això espero!!)

PD: M’he descuidat de dir que em va guiar l’Anna… gràcies!! :)

 

5 pensaments a “Hola de nou…”

  1. Ostres! Si va ser divertida aquella tarda tu vas fer el teu i jo el meu, saps que encara no l’he penjat mai! Jijiji. A veure si ara el trobem l’estoig! Benvinguda altra vegada. Petons.

  2. Saps que em sembla que no l’havia vist mai el teu estoig??? I resulta que a més és el que vas “perdre”, o sigui que tampoc el podré veure :( Quants records amb la taca-taca, jajajajaja! Un petonàs guapa, m’alegro que tornis a estar activa!

    1. DatiE,dxcellenv. You are who you are and that is good to know, because it was God who made you.Another matter:There was a question I ask of you a time ago. You were going to reflect on it. Ready yet?cb

    2. And did “rent a husband” Charlie, charge you per lightbulb or as a set adventure. and whiles hes there have him take out the trash too. Too Funny – Girl! just get a step ladder and put in some bulbs. hahahahahaah – righty tighty, lefty loosy

    3. I don’t think I’ve ever read something like this before. So nice to see somebody with some original thoughts on this subject. I really thank you for beginning it. This website is one thing that’s needed on the internet, somebody with a little bit originality.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>